Hlavní obsah

Ronaldo přiznal důvod slabší formy: Řešil jsem osobní problémy

Madrid

Po úterní čtyřgólové show v Lize mistrů sklízel uznalé ovace a dal tak nejspíš definitivně zapomenout na bídný start do sezóny. Hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo po galapředstavení připustila, že za slabšími výkony stály osobní problémy.

Foto: Francisco Seco, ČTK/AP

Critistiano Ronaldo (třetí zprava) se raduje se spoluhráči z Realu Madrid z gólu proti Malmö.

Článek

Proti Malmö byl hlavním strůjcem jednoznačné výhry 8:0, po níž se s celkově 11 trefami stal vůbec prvním fotbalistou, který to v základní skupině Champions League dotáhl až na dvouciferné střelecké skóre.

V prvních sedmi ligových duelech této sezóny však vyšel hned šestkrát střelecky naprázdno. „Hrál jsem pod svoji úroveň, protože jsem řešil nějaké své věci," odhalil Ronaldo, jehož slova mimo jiné citoval britský Daily Mail.

Real neopustí

„Jsem šťastný z toho, v jaké situaci jsem teď, ale na startu sezóny jsem měl osobní problémy," pokračoval, aniž by prozradil, v čem jeho trable spočívaly.

Španělská a britská média několik týdnů dokonce spekulovala o jeho odchodu z Realu, ať už do Arsenalu, Manchesteru United či francouzského PSG. „Je to každý rok neustále dokola a pořád to samé... Jsem v klidu, zůstávám v Realu, kde mám ještě smlouvu na dva roky," uklidňoval fanoušky třicetiletý kanonýr.

Bulvární listy zase přinášely informace, že vedení Realu se nelíbí Ronaldovy časté výlety soukromým tryskáčem do Maroka, kam měl údajně až několikrát týdně odlétat za přítelem, kickboxerem Badrem Harim.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.