Hlavní obsah

Levante - Real Madrid 1:3Real vyhrál na hřišti posledního

Madrid

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v 27. kole španělské ligy na hřišti posledního Levante 3:1 a na vedoucí Barcelonu ztrácejí znovu devět bodů. Katalánský celek má ale čtvrteční duel na půdě Vallecana k dobru. Čtvrtý Villarreal lehce ztratil kontakt s Realem, když pouze remizoval ve Vigu bez branek. Za "Bílým baletem" zaostává o čtyři body.

Foto: Heino Kalis, Reuters

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid oslavuje gól na půdě Levante.

Článek

Realu se v poslední době na hřištích soupeřů příliš nedařilo, nad Levante ale vedl po 38 minutách 2:0. Nejprve se z pokutového kopu prosadil Ronaldo, který tak napravil zaváhání z 25. kola, kdy neproměnil penaltu v Málaze a jeho tým tam pouze remizoval 1:1.

O pět minut později hostům výrazně pomohl brankář Levante Mariňo. Mayoralova střela se odrazila od tyče k pětadvacetiletému gólmanovi, který si míč srazil do brány. O minutu později ale vstřelil kontaktní gól Deyverson.

V závěru pojistil výhru Realu Isco a "Bílý balet" po dvou zápasech naplno bodoval. Zase tak o něco unikl dotírajícímu Villarrealu, který ale po remíze 0:0 ve Vigu prodloužil sérii bez porážky na 14 zápasů. "Žlutá ponorka" navíc pošesté v řadě neinkasovala a má komfortní náskok devíti bodů na pátou Sevillu, která porazila 1:0 Eibar.

Španělská fotbalová liga - 27. kolo:
Bilbao - La Coruňa 4:1 (36., 53. a 60. Aduriz, 13. Muniain - 51. Riera)
FC Sevilla - Eibar 1:0 (11. Llorente)
Málaga - Valencie 1:2 (14. Čop - 41. vlastní Kameni, 49. Čeryšev)
Vigo - Villarreal 0:0
Levante - Real Madrid 1:3 (39. Deyverson - 34. Ronaldo z pen., 38. vlastní Mariňo, 90.+2 Isco)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.