Hlavní obsah

Beckhamova manželka pochválila výběr nového anglického kouče

LONDÝN

Zatímco s předchozími trenéry svého manžela Davida neměla Victoria Beckhamová nejlepší vztahy, jmenování Fabia Capella na post kouče anglické reprezentace si nemůže vynachválit.

Článek

"Je skvělé, že vybrali právě jeho," citoval ženu bývalého kapitána národního týmu a záložníka Los Angeles Galaxy deník The Sun. "David má pro něj jen slova uznání," uvedla Victoria. Zpěvačka skupiny Spice Girls se tak zařadila po bok fotbalových expertů, jako je Arséne Wenger či Alex Ferguson, kteří také kvitovali Capellův příchod k anglickému týmu. Zatímco koučové Arsenalu a Manchesteru United uznávají Italovy trenérské kvality, Victoria pochválila jeho vybraný vkus.

Nicméně i tak jde u Beckhamovy manželky o pokrok. Předchozím koučům svého manžela nemohla přijít na jméno. Fergusonovi, který jejího muže vedl v Manchesteru, prý dokonce nikdy nepopřála k Vánocům, a bývalého trenéra anglické reprezentace Svena-Görana Erikssona pro změnu neměla ráda kvůli jedné z jeho mnoha přítelkyň Nancy Dell'Oliové.

Beckham doufá, že pod koučem, který stál za jeho odchodem z Realu Madrid, nastoupí ke svému stému duelu v národním týmu. K dosažení jubilejního utkání chybí dvaatřicetiletému fotbalistovi jediné utkání.

Reklama

Související témata: