Hlavní obsah

Hvězdy Chelsea prý vyhrožují kvůli Grantovi odchodem

LONDÝN

Chelsea hrozí, že kvůli trenérovi Avramu Grantovi přijde po sezoně o několik svých hvězd. Hráči totiž podle nedělníku News of the World nemůžou kouče vystát, a pokud od týmu neodejde, pohrozili odchodem Didier Drogba, Frank Lampard, Michael Essien, Joe Cole a Ricardo Carvalho. Londýn by navíc rád opustil i Andrej Ševčenko, který se chce vrátit do AC Milán.

Článek

"Hráči trenérovi nevěří, protože podle nich neumí rozhodovat v kritických chvílích," citoval list svůj zdroj z vedení klubu. "Mají pocit, že Grantova taktika táhne klub ke dnu a s tím oni nechtějí mít nic společného," dodal. Klubu sice v Premier League patří třetí příčka, podle fotbalistů je však jen otázkou času, kdy se začnou opakovat podobné výsledky jako porážka z finále Ligového poháru 1:2 po prodloužení s Tottenhamem.

Podle listu Sunday Mirror navíc Grant nemá nejlepší vztahy ani s asistenty Henkem ten Catem a Stevem Clarkem. Vedení klubu se prý proto rozhodlo jednat a v létě by se izraelský kouč měl stěhovat z lavičky na nově zřízenou pozici ředitele pro fotbal. Na lavičce by ho údajně mohl nahradit Guus Hiddink či současný kouč Barcelony Frank Rijkaard.

Reklama

Související témata: