Hlavní obsah

Aston Villa získala anglické reprezentanty Younga a Shoreyho

BIRMINGHAM

Aston Villa získala v noci na pátek hned dva hráče širšího kádru anglické fotbalové reprezentace, navíc oba na kraje obrany. Nejprve se funkcionáři dohodli na přestupu levého obránce Nickyho Shoreyho z Readingu, vzápětí podepsali smlouvu i s pravým bekem Middlesbrough Lukem Youngem. Za oba zaplatí podle anglických médií asi devět miliónů liber (273 miliónů korun).

Článek

Younga prý přilákala především vidina evropských pohárů. "Šance na evropské poháry hrála v mém rozhodnutí určitě velkou roli. Pořád je něco, co vás žene dál a nutí hledat další věci, které vás prověří," řekl Young webu Aston Villy.

V devětadvaceti letech čekal na evropské poháry bezmála deset let. "Naposledy jsem je zažil jako mladíček ještě v Tottenhamu," dodal sedminásobný anglický reprezentant.

Ještě více se ze změny dresu těší sedmadvacetiletý Shorey. V dresu Readingu sice patřil k nepostradatelným a probojoval se i do reprezentace, jenže sestup do druhé ligy mu všechny ambice zhatil. O oba hráče stála Aston Villa již v minulosti.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články