Hlavní obsah

Trenér Keegan se k fotbalistům Newcastlu nevrátí

LONDÝN

Trenér Kevin Keegan se k fotbalistům Newcastlu nevrátí. Sedmapadesátiletý kouč před devíti dny rezignoval kvůli sporům s vedením, v pátek ale začal s majitelem klubu Mikem Ashleym jednat o možnosti dalšího působení u týmu. Podle anglické asociace ligových trenérů LMA však "nedokázali najít společnou řeč".

Článek

"Ashley s Keeganem se na páteční schůzce snažili vyřešit několik věcí, na něž měli rozdílný pohled. Nicméně nedokázali najít řešení, které by uspokojilo obě strany," citoval server Sky Sports prohlášení LMA. Keegan svou rezignaci 4. září zdůvodnil tím, že že vedení klubu mu při vyjednávání o přestupech házelo klacky pod nohy.

Keegan se s Ashleym sešel v pátek v Londýně, den před prvním zápasem Newcastlu bez svého trenéra. Pro dnešní utkání s Hullem byl dočasným koučem jmenován Chris Hughton a policie ve městě se připravuje na několik protestních akcí proti majiteli klubu, které plánují fanoušci.

Bývalý slavný fotbalista Keegan, který na lavičce Newcastlu působil už v letech 1992 až 1997, se v lednu na žádost vedení vrátil z trenérského důchodu a nahradil odvolaného Sama Allardyceho. Od roku 1997 se v Newcastlu vystřídalo šest hlavních trenérů.

Reklama

Související témata: