Hlavní obsah

Ronaldo opět rozvířil spekulace o odchodu do Realu Madrid

LONDÝN

Nejlepší fotbalista roku 2008 Cristiano Ronaldo znovu rozvířil spekulace o možném odchodu z Manchesteru United do Realu Madrid. V Portugalsku si podle agentury AFP registroval obchodní značku CR9, přestože v Anglii hraje se sedmičkou na dresu. Devítka je číslo, které mu prý slíbili v Realu Madrid.

Článek

Obchodní značku CR9 u portugalských úřadů zaregistroval Ronaldův manažer Jorge Mendes. V Ronaldově rodné zemi může být použita na pojmenování různého zboží či restaurace a baru.

Ronaldo už v Portugalsku provozuje dva sportovní obchody pod názvem CR7 a nedávno přiznal, že je svým číslem na dresu doslova posedlý. Doma má iniciály a sedmičku nejen na povlečení, ale i na skříních, povlečení a nechal si vyrobit i stůl ve tvaru sedmičky.

Ronaldo by se registrací nové obchodní značky mohl připravovat na údajný letní přestup do Madridu. V "Bílém baletu" má sedmičku kapitán Raúl, a Ronaldo by se proto musel spokojit s devítkou, kterou by uvolnil Javier Saviola. Manchester United by měl za svou hvězdu dostat částku až 105 milionů liber a Ronaldo by si měl přijít na 11 milionů ročně.

Reklama

Související témata: