Hlavní obsah

Ferguson: Jen Sigmund Freud by pochopil Beníteze

MANCHESTER

Slovní přestřelka mezi trenérem Manchesteru United Alexem Fergusonem a jeho kolegou z Liverpoolu Rafaelem Benítezem se před sobotním vzájemném zápase opět vyhrotila. Úspěšný Skot dokonce řekl, že Benítezovi porozumí snad jen legendární rakouský psychiatr Sigmund Freud. Reagoval tak na prohlášení španělského kouče, že Ferguson ovlivňuje rozhodčí.

Článek

"Asi si budu muset přečíst více z Freuda, než se budu snažit pochopit Beníteze," cituje Fergusona britský tisk. "Moje angličtina asi není nejlepší. Musím ji zlepšit," reagoval Benítez.

Španělský kouč o Fergusonovi na začátku roku prohlásil, že má ničivý účinek na britský fotbal, že zastrašuje sudí a že s ním anglický svaz jedná shovívavě. "Nevím, kam na to chodí, a ani mě to nezajímá. Nikdy mě takové výroky neštvaly a neštvou," uvedl Ferguson, který Manchester vede od roku 1986.

Benítez si však za svými prohlášeními stojí. "Nemyslím si však, že by mé řeči měly vliv na boj o titul. Řekl jsem jen, co jsem si myslel. Přesto si Fergusona jako trenéra vážím a klidně si s ním po zápase podám ruku," dodal Benítez.

Liverpool před sobotním zápasem z třetího místa ztrácí na vedoucí Manchester sedm bodů. ve druhém poločase je stav 1:2, po proměněné penaltě domácího Cristiana Ronalda vyrovnal po hrubé chybě Vidiče Fernando Torres a skóre otočil Steven Gerrard. Hostujícího kapitána fauloval Evra a Gerrard proměnil následný pokutový kop.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články