Hlavní obsah

Pro záložníka Chelsea Deca sezóna asi skončila

LONDÝN

Fotbalová Chelsea se bude muset ve zbytku sezóny obejít bez záložníka Deca. Manažer londýnského klubu Guus Hiddink po nedělním zápase proti Manchesteru City (1:0) řekl, že poranění kolenní šlachy je natolik vážné, že by se hbitý záložník na trávník v letošním ročníku již nemusel dostat.

Článek

Zranění kolenní šlachy trápí Deca již dva měsíce, ale před zápasem proti Manchesteru City se zdálo, že portugalský tvůrce hry je již zdravotně v pořádku. Nedělní poločas však ukázal něco jiného. Bývalý hráč Porta či španělské Barcelony se na trávník podíval poprvé od lednového utkání proti Manchesteru United a nyní se zdá, že si od fotbalu opět na delší dobu odpočine.

„Byl fit a zdravotně v pořádku. Na trénincích pracoval tvrdě a dřel. Po 20 nebo 25 minutách se mu však problémy vrátily a my se budeme muset opět obejít bez něj,“ citují Hiddinka stránky goal.com.

Hiddink v Decovo brzké uzdravení nevěří

Nizozemský kouč nevěří v Decův brzký návrat. „Nemyslím si, že by byl brzy v pořádku. Aby se v letošní sezóně dostal ještě na hřiště musela by léčba probíhat velmi rychle, ale uvidíme,“ řekl smutně kouč ruské reprezentace.

Na Stamford Bridge si Deca přivedl bývalý kouč Chelsea Luis Felipe Scolari za osm miliónů liber z katalánské Barcelony, ale stabilním členem základní sestavy se i vinou zranění nestal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.