Hlavní obsah

Manchester si přivede za Ronalda francouzského mladíka Obertana

MANCHESTER

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson možná našel budoucí náhradu za Cristiana Ronalda, který přestoupil jako nejdražší fotbalista historie do Realu Madrid. Na Old Trafford by ho mohl zastoupit Francouz Gabriel Obertan z Bordeaux, který již prošel zdravotní prohlídkou a během úterka může být jeho přestup uzavřen. Přestupní částka se odhaduje na osm miliónů liber (asi 239,3 miliónu korun).

Článek

Dvacetiletý krajní záložník či útočník je považován za jeden z největších talentů francouzského fotbalu. Zájem o něj projevily také Inter Milán či Arsenal. V Manchesteru může jít ve stopách Ronalda, který přišel v 18 letech ze Sportingu Lisabon a během šesti let vyrostl v nejlepšího fotbalistu světa.

V kádru francouzského šampiona Bordeaux je Obertan od roku 2006, kdy povýšil z rezervy. Za první tým odehrál 54 ligových zápasů a vstřelil tři branky. Jarní část uplynulé sezóny strávil na hostování v Lorientu. Je rovněž pravidelným členem mládežnických reprezentací Francie.

Podle deníku The Sun se Manchester rovněž zajímá o nizozemského útočníka Realu Madrid Klaase Jana Huntelaara, za kterého je připraven nabídnout požadovaných 20 miliónů eur (asi 517,5 miliónu korun).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články