Hlavní obsah

Bednář odehrál první zápas po distancu za nákup drog

LONDÝN

Český fotbalista Roman Bednář má za sebou první zápas po vypršení tříměsíčního trestu za přechovávání drog. Šestadvacetiletý útočník ve středu nastoupil v základní sestavě West Bromwiche v utkání 2. kola Ligového poháru a přispěl k výhře 4:3 po prodloužení nad Rotherhamem ze čtvrté ligy.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Český fotbalista Roman Bednář.

Článek

Bednář při návratu do sestavy odehrál 64 minut a v 51. minutě se přihrávkou podepsal pod gól Grahama Dorranse, který zvyšoval na 2:1 pro domácí. "Myslím, že Roman hrál dobře," řekl klubovému webu trenér Albionu Roberto Di Matteo. "Byl v základní sestavě, což mu po té dlouhé pauze pomůže. S každým zápasem bude lepší a vidím ho jako jednoho z našich důležitých hráčů," dodal.

Druholigový West Bromwich se z vedení radoval ani ne dvě minuty, když se o vyrovnání postaral Tom Pope. Stejný hráč poté poslal Rotherham v prodloužení do vedení, svým druhým gólem ale zajistil vyrovnání Craig Beattie. O postupu West Bromwiche rozhodl ve 116. minutě Simon Cox.

Bednář byl od 17. května suspendován poté, co byl přistižen bulvárním listem při nákupu kokainu a marihuany. Policejnímu trestu unikl a svaz mu dal na konci července tříměsíční distanc, který si však tou dobou již téměř odpykal.

Reklama

Související témata: