Hlavní obsah

Slavný Cantona by si mohl zahrát v Anglickém poháru za Bath

LONDÝN

Bývalý slavný francouzský fotbalista Eric Cantona by si mohl opět zahrát v Anglickém poháru. Někdejší hvězdu Manchesteru United chce totiž jako možnou posilu v případě postupu do třetího kola získat Bath City, hrající šestou ligu.

Foto: www.dagbladet.no

Eric Cantona

Článek

Třiačtyřicetiletého Cantonu plánuje k návratu přemluvit jeho přítel a režisér Ken Loach. Britský filmař je dlouholetým fanouškem Bath City a s Cantonou, který se po skončení kariéry v roce 1997 věnuje hraní, natáčel film Looking for Eric.

"Kdybych měl napsat ideální scénář pro film o Bath, tak bychom postoupili do třetího kola, kde bychom hráli na Old Trafford s Manchesterem United. Přemluvil bych Erika k návratu a on by vstřelil náš vítězný gól," řekl Loach listu The Sun.

Čtyřnásobný šampión Premier Leauge a dvojnásobný vítěz Anglického poháru Cantona by nešel do úplně neznámého prostředí, protože nedávno Bath navštívil. "Požádal jsem ho, jestli by se nechtěl potkat s fanoušky a pomohl nám vydělat nějaké peníze. Byl strašně milý a myslím, že hodně lidí překvapil. Někteří si totiž pořád pamatují, jak kopnul fanouška Crystalu Palace," dodal Loach.

Bath se o postup do třetího kola dnes utká s týmem Forest Green, svým rivalem z šesté ligy.

Reklama

Související témata: