Hlavní obsah

Jsme s tebou, vzkázali podváděnému Bridgemu spoluhráči z Manchesteru City

MANCHESTER

Hodně pikantní dohru mělo nedělní utkání anglické Premier League mezi Manchesterem City a Portsmouthem. Po výhře 2:0 totiž tři hráči Citizens ukázali trika, jež měli pod dresem a na nichž měli vytištěn nápis: „Mužstvo je s tebou, Wayne!“ Na povzbuzujícím vzkazu určenému pro zraněného spoluhráče Wayne Bridge by nebylo nic pikantního, kdyby dva dny předtím nevyplula na světlo světa milostná aféra trojúhelníku Bridge - Perroncelová- Terry.

Článek

Argentinec Carlos Tevéz, Nizozemec Nigel de Jong a Ir Stephen Ireland byli těmi třemi hráči Citizens, kteří po vítězství nad Portsmouthem 2:0 trička s inkriminovaným nápisem pětačtyřiceti tisícům diváků ukázali.

„Svědčí to o tom, jak jsou Waynemu blízko,“ glosoval počin tria svých svěřenců italský kouč na lavičce Manchesteru City Roberto Mancini. Na jejich vzkazu zraněnému spoluhráči neviděl nic divného, i když podtext mu byl jasný.

V pátek totiž vyplaval na světlo světa skandál, který otřásl fotbalovou Anglií. Ba dokonce i reprezentace Albionu se dotkl, neboť v něm figurují dva hráči patřící do výběru trenéra Capella pro světový šampionát v Jižní Africe - kapitán John Terry z Chelsea a obránce Wayne Bridge z Manchesteru City.

Vydával se za kamaráda

V době, kdy oba ještě hráli v Chelsea, měl totiž Terry milostný poměr s dlouholetou přítelkyní Bridge, modelkou Vanessou Perroncelovou. „A to se přitom vydával za jeho nejlepšího kamaráda,“ rýpli si angličtí novináři do Terryho, jemuž nevadilo ani to, že modelka Vanessa předvádějící luxusní francouzské dámské prádlo a Bridge spolu mají syna.

John Terry, který je ženatý a má doma dvojčata, zřejmě přijde v anglické reprezentaci o kapitánskou pásku, deník The Sun šel dokonce ještě dál a s odvoláním na zdroje z vedení Fotbalové asociace uvedl, že trenér Fabio Capello zvažuje jeho vyřazení z národního týmu.

Sympatie jsou pochopitelně na straně devětadvacetiletého Bridge, jenž přišel do Manchesteru City z Chelsea právě před rokem. A nic na nich nemění, že se s Vanessou rozešel...

„Je to fantastický hráč a dobrý chlap, takže od spoluhráčů to bylo pěkné gesto. Ukázali mu, že k němu mají velmi blízko, protože si ho váží i jako fantastického člověka,“ pochválil zmiňovanou trojici svých trenér svěřenců Roberto Mancini.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.