Hlavní obsah

Nezadržitelný Bednář opět skóroval, pošesté od začátku roku

LONDÝN

Fotbalový kanonýr Roman Bednář se v druhé anglické lize opět předvedl ve výtečné střelecké kondici, zaznamenal vítězný gól West Bromwiche v úterním utkání 30. kola se Scunthorpem. Jeho WBA vyhrálo 2:0 a posunulo se o skóre do čela soutěže před Newcastle. Oba týmy na špici tabulky mají 59 bodů.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Roman Bednář

Článek

Český útočník odehrál celý zápas a prosadil se už v jeho úvodu. Ve třinácté minutě usměrnil do sítě centr slovinského spoluhráče Roberta Korena, což pro něj znamenalo šestý gól v šestém ligovém utkání v roce 2010.

Celkem se v probíhající sezóně trefil Bednář již podeváté a potvrdil pozici nejlepšího střelce klubu. Na nejlepšího kanonýra celé soutěže Whittinghama z Cardiffu ztrácí šest zásahů.

Anglická druhá fotbalová liga - 30. kolo:
Cardiff - Peterborough 2:0, Coventry - Nottingham 1:0, Derby - Newcastle 3:0, Leicester - Doncaster 0:0, Preston - Sheffield United 2:1, Sheffield Wednesday - Blackpool 2:0, Watford - Bristol 2:0, West Bromwich - Scunthorpe 2:0 (gól Bednář), Crystal Palace - Swansea 0:1, Middlesbrough - Barnsley 2:1, QPR - Ipswich 1:2, Reading - Plymouth 2:1.

Reklama

Související témata: