Hlavní obsah

Beckham už vypadá jako vězeň, nechal si udělat další tetování

LONDÝN

Nikdo už je ani nespočítá. Anglický fotbalista David Beckham má na svém těle tolik tetování, že vlastně nikdo neví, kolik jich je. Nedávno si nechal přidělat další. Informoval o tom sám na své stránce sociální sítě Facebook. A to přes prosby své manželky Victorie, aby to nedělal...

Foto: www.twitter.com

Anglický fotbalista David Beckham si nechává dělat další tetování

Článek

„Právě jsem si nechal udělat nové tetování od legendárního (umělce) Marka Mahoneyho. Trvalo to šest hodin,“ sdělil pětatřicetiletý fotbalista, který se proslavil v Manchesteru United, poté oblékal dres Realu Madrid a svou kariéru pravděpodobně ukončí v Los Angeles Galaxy.

Zahraniční média se nemohou shodnout, kolik tetování vlastně bývalý kapitán anglické reprezentace má. The Sun uvádí kolem 18 kreseb, celebs.gather.com dokonce číslo 20. „David skutečně začíná vypadat jako člověk, který se vrátil z vězení,“ hodnotí další Beckhamův přírůstek gather.com.

David Beckham a jeho ostatní tetování.foto: Reuters/Stefano Rellandini

Jak nové tetování vypadá, nikdo neví. Fotografie, kterou Beckham uveřejnil, je pořízená ještě předtím, než se mu jehla zařízla do kůže. Jisté však je, že je na hrudníku. Fotbalistova manželka Victoria Davida prosila, aby si právě tuto část těla nechal prázdnou. Bývalá zpěvačka dívčí skupiny Spice Girls by byla nejraději, kdyby její manžel nová tetování už vůbec nepořizoval.

Rodák z Londýna, který nedávno dostal od BBC ocenění za celoživotní přínos britskému sportu, má na svém těle vypodobněné mimo jiné citáty z bible, nápisy v čínštině či manželku, která je vypodobněna jako nahý anděl. Beckham možná brzy pozná, jak to vypadá, když se anděl zlobí...

Reklama

Související témata: