Hlavní obsah

Manchester nemá důvod Balotelliho prodat, zůstane, tvrdí hráčův agent

Manchester

Známý potížista Mario Balotelli bude i nadále pokračovat ve své fotbalové kariéře v dresu Manchesteru City. Tvrdí to alespoň jeho agent Mino Raiola. A to i přesto, že trenér klubu Roberto Mancini nedávno prohlásil, že Balotelli už si pod jeho vedením v Manchesteru nezahraje.

Foto: Darren Staples, Reuters

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli vlaje dresem svého týmu

Článek

"Jsem v Manchesteru a nic nenasvědčuje tomu, že by City chtěli mého hráče prodat. Mario vždy dával najevo, že je v Manchesteru šťastný a nic mu tu nechybí," řekl známý fotbalový agent Raiola, jenž svého času zastupoval i českou hvězdu Pavla Nedvěda. "Mluvil jsem s Mariem i Mancinim. Bylo mezi nimi napětí, ale nyní už je to v klidu," dodal.

Jednadvacetiletý Balotelli si zadělal na poslední problémy v klubu během posledního víkendu, kdy se nechal zbytečně vyloučit v důležitém ligovém zápase s Arsenalem. Horkokrevný trenér Mancini o něm poté prohlásil, že si za Manchester už nezahraje. To ostatně kdysi řekl i na adresu dalšího potížisty Carlose Téveze, který už však za klub znovu nastupuje.

Raiola zároveň dementoval zvěsti, že má Balotelli namířeno do Interu Milán. "Samozřejmě, že mu Itálie schází. To je přece normální, má tam rodinu a přátele. Jednou se asi k návratu domů rozhodne, ale to není otázka současnosti," vysvětlil. Balotelli má v Manchesteru smlouvu do června roku 2015.

Reklama

Související témata: