Hlavní obsah

Anglie nechápe. Kouč prozradil konec Ria Ferdinanda v reprezentaci v metru!

Londýn

Kouč anglické fotbalové reprezentace Roy Hodgson si dost možná zadělal na slušnou ostudu. V londýnském metru se totiž pustil s pasažéry do debaty o složení národního týmu a mimo jiné prozradil, že dny zasloužilého reprezentanta Ria Ferdinanda jsou v národním týmu sečteny. Alespoň to tvrdí list Daily Mail.

Foto: Kacper Pempel, Reuters

Kouč anglické fotbalové reprezentace Roy Hodgson bude mít možná co vysvětlovat.

Článek

A to co sdělil v metru, potrvdil Hodgson i při oficiálním zveřejnění nominace na dvojutkání proti San Marinu a Polsku ve čtvrtek dopoledne, v níž třiatřicetiletý obránce Manchesteru United chyběl.

Přitom poté, co ukončil reprezentační kariéru John Terry, se zdálo, že šance Ria Ferdinanda na dres národního týmu vzrostly. Jenže pozvánku dostal místo něj Ryan Shawcross ze Stoke.

Pravdu o Riu Ferdinandovi měl ostřílený kouč prozradit hned několika lidem během středeční cesty metrem na utkání Ligy mistrů mezi Arsenalem a Olympiakosem.

"Za Anglii už nějaký čas nehraje. Musím přiznat, že pro něj už je anglická reprezentace pasé. Tohle je pro něj konečná. Táhne mu na čtyřiatřicet a v nároďáku už se delší dobu neobjevuje," sdělil cestujícím Hodgson podle Daily Mailu.

Pokud jsou informace listu pravdivé, bude mít zřejmě kouč veřejnosti co vysvětlovat. V zemi, která si alespoň na oficiální úrovni potrpí na vybrané diplomatické chování, se asi podobně indiskrétní styl komunikace z úst trenéra národního týmu na adresu jedenaosmdesátinásobného reprezentanta jen tak nepřejde.

Reklama

Související témata: