Hlavní obsah

Čech má potíže s lýtkem, Chelsea bude chybět i proti Readingu

Londýn

Brankář Petr Čech z Chelsea vynechá kvůli zranění lýtka i středeční zápas anglické Premier League s Readingem. Třicetiletý fotbalista by se mohl podle agentury Reuters vrátit do hry o víkendu v duelu proti Newcastlu.

Foto: Suzanne Plunkettová, Reuters

Petr Čech (v zeleném) vynechá kvůli zranění lýtka středeční zápas anglické ligy s Readingem.

Článek

Čech podle kouče Chelsea Rafaela Beníteze zkoušel trénovat, ale pro jistotu se ještě ve středu do hry nezapojí. "Byla to jen lehká příprava, ale rozhodli jsme se nic neriskovat," řekl Benítez na webu Chelsea o Čechovi, který se v úterý také objevil v nominaci reprezentace na přípravné utkání v Turecku v příštím týdnu.

Jednička české reprezentace bude chybět Chelsea ve druhém utkání za sebou. V neděli Čech kvůli zdravotním potížím nezasáhl do utkání 4. kola Anglického poháru na hřišti třetiligového Brentfordu, které skončilo překvapivou remízou 2:2.

Ve středu proti Readingu zastoupí Čecha v brance londýnského celku Ross Turnbull. Kromě českého gólmana bude Chelsea postrádat také obránce Davida Luize, kterého kvůli zranění kotníku čeká nejméně dvouzápasová pauza.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články