Hlavní obsah

FANTASY: Van Persieho nečeká proti zadákům Manchesteru City lehký úkol!

Páté kolo Premier League nabídne velmi pikantní souboj mezi týmy z Manchesteru. Zajímavé bude sledovat i formu Arsenalu, který předvádí dobré výkony jak v lize, tak i v Lize mistrů. Liverpoolu se naskytne příležitost napravit zaváhání z minulého kola. Pojďme se nyní podívat na ideální jedenáctku podle redakce Fantasy.

Kapitánem týmu 5. kola Fantasy Premier League bude Simon Mignolet.

Článek

Liverpool přivítá na svém stadiónu tým ze Southamptonu, který v dosavadním ročníku Premier League vstřelil pouze dvě branky. Skvělá příležitost pro Simona Mignoleta připsat si další čisté konto.

Díky slabé střelecké potenci Southamptonu přidáváme do sestavy dalšího hráče Liverpoolu Sakha. Spolu s ním se do obrané trojice postaví Ashley Cole a Laurent Koscielny.

Záloze dominují hráči Arsenalu

V záloze spoléháme především na hráče Arsenalu, jak jsme již zmiňovali v úvodu, Arsenalu se daří a svou formu by měl tým potvrdit i proti Stoke.

Do středové řady proto stavíme autora dvou branek z minulého kola Aarona Ramseyho a Mesuta Özila. Společně s nimi se v záloze objeví Miguel Michu ze Swansea a také talentovaný Eden Hazard. Ten má společně se svými spoluhráči z Chelsea co napravovat po prohraném zápase na půdě Evertonu.

V útoku dáváme příležitost nové akvizici Liverpoolu - Victoru Mosesovi, který si svým výkonem ve čtvrtém kole řekl o místo v základní sestavě. Po jeho boku bude stát nejdražší hráč Fantasy Premier League - Robin van Persie, který to nebude mít proti zadákům Citizens lehké, ale i tak věříme, že se dokáže gólově prosadit.

Reklama

Související témata: