Hlavní obsah

FANTASY: Favorité pro šesté kolo Premier League jsou z Manchesteru a Arsenalu

Další kolo Premier League je před námi. Skládat sestavu na šesté kolo nebylo příliš obtížné. Do sestavy řadíme hráče z týmů, které patří k jasným favoritům. První Arsenal zajíždí do Swansea, Manchester United si chce spravit chuť po prohraném derby se Citizens proti West Bromwichi, Liverpool odehraje utkání na hřišti Sunderlandu a Manchester City jede na Aston Villu. Kteří hráči si vysloužili nominaci do dalšího kola?

Věříme především hráčům City a Liverpoolu

Článek

Do branky jsme postavili liverpoolský objev Simona Mignoleta. Liverpool sice minulý zápas poprvé prohrál, ale nyní zajíždí na hřiště nejhůře střílejícího celku v celé Premier League – Sunderlandu. Ten vstřelil v dosavadních pěti kolech pouhé tři branky.

Obranná čtveřice je složena výhradně z hráčů City a Liverpoolu. Vedle Sakha a Tourého se objeví Zabaleta s Kompanym, kteří by si měli poradit s útočnými výpady Aston Villy. Ta navíc bude hrát bez zraněného Beneteka.

Manchester United v zápase proti WBA odčiní prohru z derby

V záloze věříme Fellainimu, který se prezentuje nejen velmi kvalitní hrou ve vzduchu, ale i skvělou orientací ve vápně. Manchester United si musí udobřit své fanoušky a proti WBA má jedinečnou příležitost jak napravit debakl z minulého kola. Arsenal je ve formě a jako vedoucí tým Premier Laeague vysíláme i jeho zástupce na zteč v šestém kole. Gólovou přihrávkou nebo i gólem samotným by se mohl prosadit jeden z dvojice Ramsey, Özil.

V útoku se objeví Wayne Rooney, který by měl svými góly pomoct k odčinění porážky se Citizens. Manchester City se určitě na půdě Aston Villy prosadí, doufáme, že gólový apetit má i nadále Sergio Agüero.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.