Hlavní obsah

Pro ránu nejde daleko. Cantona se popral v Londýně a byl zatčen

Londýn

Už na hřišti platil za pořádného tvrďáka a ani po konci slavné kariéry nejde pro ránu daleko. Bývalého útočníka Manchesteru United Erica Cantonu ve čtvrtek v Londýně zadržela policie. Sedmačtyřicetiletý někdejší fotbalista skončil kvůli potyčce ve vazbě, nakonec však vyvázl jen s napomenutím.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý hráč Manchesteru United Eric Cantona.

Článek

K incidentu došlo krátce po poledni v Primrose Hill v severní části Londýna. Policie bližší informace podle agentury AP nezveřejnila a pouze uvedla, že napadený muž neutrpěl žádné zranění.

Že nejde pro ránu daleko, potvrdil Cantona už během kariéry. V roce 1995 při zápase napadl fanouška Crystalu Palace, za což měl jít na dva týdny do vězení. Trest byl však nakonec změněn na 120 hodin veřejně prospěšných prací.

Cantona, který během pětiletého působení v United získal s klubem čtyři mistrovské tituly, navíc dostal osmiměsíční distanc a musel zaplatit pokutu 30 tisíc liber.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.