Hlavní obsah

Špatná zpráva pro Kalase? Terry o rok prodloužil smlouvu v Chelsea

Londýn
Aktualizováno

Všechno nasvědčuje tomu, že do základní sestavy Chelsea bude mít český obránce Tomáš Kalas i v příští sezóně daleko. Londýnský celek totiž v úterý oznámil, že o další rok prodloužil smlouvu s ikonou Blues Johnem Terrym. A dostat se do úvodní jedenáctky na úkor třiatřicetiletého kapitána Chelsea je takřka nemožný úkol.

Foto: Bogdan Maran, ČTK/AP

John Terry bude hrát za Chelsea i v příští sezóně.

Článek

Terry působí v prvním týmu Blues už od roku 1998, v klubu však je už od svých 14 let a za tu dobu se stal miláčkem fanoušků. Zkušený zadák dlouho jednal s vedením Chelsea o novém kontraktu a nakonec se obě strany dohodly na další spolupráci. Minimálně o rok.

„Mám obrovskou radost z toho, že budu v Chelsea pokračovat i v příští sezóně. V klubu budu už dvacátý rok a nesmírně si vážím důvěry všech fanoušků, vedení i trenéra," konstatoval Terry na webových stránkách Blues. Spoluhráč Petra Čecha a Tomáše Kalase už v modrém dresu odehrál 621 zápasů, v kterých zaznamenal 57 gólů.

Vedení londýnského klubu podle britských médií chystá nové smlouvy i pro další zkušené hráče - záložníka Lamparda a obránce Colea, o jejichž služby dál stojí kouč José Mourinho. Naopak sbírat zkušenosti na hostování by mohl právě Kalas, kterého údajně lákají bundesligové celky i jiné týmy z Premier League.

Reklama

Související témata: