Hlavní obsah

Nadávky mě nerozhodí, nejsem fanoušek Arsenalu, pronesl Nasri

Manchester

Příznivce Arsenalu zřejmě příliš nepotěšila slova jejich někdejší opory Samira Nasriho. Sedmadvacetiletý záložník očividně nelituje odchodu z londýnského klubu a nijak se tím netají. „Přestup do Manchesteru City byl pro mne nejlepší volbou. Vyhrál jsem trofeje a jsem opravdu šťastný. Mám vše a žiji lepší život,“ pochvaloval si někdejší francouzský reprezentant.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zklamaný záložník Manchesteru City Samir Nasri po neproměněné šanci. Vlevo je František Rajtoral z Plzně.

Článek

„Nejsem fanoušek Arsenalu. Nejsem z Londýna. Jestli mám být upřímný, pro nás hráče je důležité, co je nejlepší pro nás a naší kariéru," citoval list Daily Mail fotbalistu, který svým odchodem k Citizens pořádně pobouřil fanoušky kanonýrů.

Ti svou nevoli dávají najevo, jak mohou. „Nadávky na mě během hry nemají vliv, jen si myslím, že je to hloupé," postěžoval si francouzský reprezentant. Nasri se také nebojí přiznat, že ze svěřenců Arséna Wengera necítí příliš velký strach.

„Arsenal podle mě má stále slabinu na defenzivním záložníkovi a ve středu obrany. Myslím, že Chelsea bude větší hrozbou, její přestupy mě opravdu zaujaly," hodnotila hvězda Manchesteru City letní změny.

Naopak posilování Arsenalu jej zrovna nepřesvědčilo. „Alexis Sánchez je kvalitní, ale Premier League není La Liga, bude to mít opravdu těžké," upozornil Nasri. „Viděli jsme Mesuta Özila v loňském roce. Hodně se od něho očekávalo. Na začátku sezóny byl skvělý, ale poté zjistil, že zatímco ostatní ligy mají v prosinci přestávku, v Anglii musíte hrát dál," rýpl si do současné opory Arsenalu a německého mistra světa.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články