Hlavní obsah

Čech a Courtois si notují na sociální síti. Ironie, nebo idylka?

Praha

Konkurenti v boji o brankářské místo v Chelsea spolu způsobně komunikují na sociální síti. Na pohled ani stopa nějakého ostrého boje mezi bývalou jedničkou Petrem Čechem a jeho nástupcem Thibautem Courtoisem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petr Čech.

Článek

Aktuální situace je dost dobře známá. Čech z pozice dvojky zaskočil o víkendu za Courtoise, který se zranil v úvodu utkání s Arsenalem. Český brankář to dochytal k výhře 2:0, Courtois se mezitím vzpamatovával z rány, kterou utrpěl při srážce s Alexisem Sánchezem.

Vyšetření v nemocnici neodhalilo žádné zdravotní následky. Courtois po kratší pauze mohl už zase trénovat, a to s belgickou reprezentací, což také s chutí potvrdil na Twitteru. „Trénuji s národním týmem."

Jeho pozice jedničky v Chelsea by podle všeho neměla být ohrožena. Čech, ač před sezónou vystrnaděn na lavičku, reagoval, že ho to těší. „Díky," poděkoval po pár minutách Courtois. Dnes může chytat v utkání s Andorrou v rámci kvalifikace ME. Na oplátku ještě popřál hodně štěstí Čechovi, kterého čeká souboj s Turky.

Server 101goals.com oceňuje, jak šlechetně se k sobě chovají dva kohouti na jednom smetišti. Pokud ovšem nejsou přání míněna ironicky či se sarkasmem.

Čech každopádně při reprezentačním srazu poprvé výrazněji zmínil myšlenku na případnou změnu dresu, pokud se jeho situace v Chelsea nezmění.

Reklama