Hlavní obsah

Mazucha lákají do Premier League. Zájem má West Ham, píší v Anglii

Londýn

Českému fotbalistovi Ondřeji Mazuchovi v poslední den přestupového období svitla naděje na angažmá v anglické Premier League. Podle listu Daily Mail se o pětadvacetiletého zadáka zajímá West Ham United.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ondřej Mazuch během tréninku české reprezentace.

Článek

O obránce ukrajinského Dněpropetrovsku podle anglických médií usilují v Upton Parku v souvislosti s rostoucím zájmem Tottenhamu o obránce Winstona Reida, jenž zatím odmítá nabídky na prodloužení smlouvy a na konci sezóny by tak mohl odejít jako volný hráč.

Manažer Sam Allardyce nicméně ujišťoval fanoušky, že i přes zájem zvenčí, žádný hráč v poslední přestupový den klub neopustí. Naopak angažmá nových posil se rozhodně nebrání.

„S tím, jak se blíží závěr přestupů, myslím, že se poohlédneme spíše po někom na krátkodobý kontrakt či hostování. Uvidíme, jestli se naskytne něco zajímavého, co bude stát za to," uvedl na klubových stránkách kouč.

West Hamu aktuálně patří v Premier League osmá příčka. Z českých hráčů v něm dříve působili například Luděk Mikloško, Tomáš Řepka, Radoslav Kováč či Marek Štěch.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.