Hlavní obsah

Patičky a parádičky pro Kloppa i gól, který spadl z nebe

Londýn

Patičky sloužící k efektním přihrávkám nebo dokonce povedeným kličkám nadále hrají u poroty podstatnou roli. Znovu to dokazuje také výběr kuriozit a parádiček z 9. kola anglické Premier League. Dostalo se ovšem také na lehoučkou trefu, která šťastnému fotbalistovi spadla před kopačku doslova z nebe...

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Nathaniel Clyne

Článek

Přešlapování v půlce tabulky měli dost, a tak si fotbalový Liverpool pořídil renomovaného německého kouče Kloppa. Při jeho premiéře mužstvo jen remizovalo 0:0 na půdě Tottenhamu, přesto bylo znát, jak se hráči snaží nového trenéra zaujmout.

Několikrát se jim to povedlo natolik, že i diváci byli u vytržení. Třeba když po Coutinhově přihrávce přes hlavu okamžitě následovala Canova narážečka patičkou. Po takových finesách by mělo být jen otázkou času, kdy se Reds zase zvednou.

Snadná práce pro Berahina

Tak to bych dal taky! říká si nejeden amatérský fotbalista, když vidí, jak snadno přišel ke gólu vyhlášený profík.

To je přesně případ jediné branky, jež rozhodla zápas West Bromwiche se Sunderlandem (1:0). Ušmudlaná byla až běda, pro Baggies však měla cenu zlata. Brankář Pantilimon po centru upadl v souboji s Berhaninem a míč se před prázdnou branku odrazil právě k Saidu Berahinovi, který míč pohodlně zasunul do sítě.

Co na tom, že mu gól spadl zadarmo z nebe. Hrdinou utkání už zůstane, tím spíše, že v posledních čtyřech utkáních vstřelil již tři góly.

Reklama

Související témata: