Hlavní obsah

Dvě patičky, finálka a gól... Žebrák obral chudáka, ale parádně!

Londýn

Osmibodový Bournemouth hostil sedmibodový Newcastle - víkend v Anglii začal asi nejméně přitažlivým zápasem. Pro jeden jediný okamžik ale stál za vidění. Ve 27. minutě vstřelili hosté rozhodující branku. Parádní, takže se dostala jako zlatá tečka do přehledu kuriozit a parádiček 12. kola fotbalové Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Salomon Rondon

Článek

Dá se říci, že ligový žebrák obral chudáka, ale parádním způsobem. Ve 27. minutě zůstali fanoušci Cherries v šoku, protože Newcastle vstřelil svůj teprve druhý podzimní gól venku, přestože do té doby byl jasně horším týmem.

Gól Ayozeho Péreze se ovšem bídné formě obou soupeřů vymyká, padl po nádherné akci. Dvěma patičkami za sebou posunuli hosté míč až na Wijnalduma, který předložil finální přihrávku a střelec už lahůdkovou nabídkou nepohrdl.

Patičky, přešlapovačky a tanečky kolem míče ostatně znovu hrají v přehledu hlavní roli. Pustili se do nich třeba i borci Chelsea, ale platné jim to opět nic nebylo...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.