Hlavní obsah

Manchester City - Everton 0:0Citizens na obranu Evertonu nevyzráli

Manchester

Fotbalisté Manchesteru City si nedokázali v rámci 21. kola anglické Premier League poradit s obranou Evertonu a uhráli bezbrankovou remízu. Na vedoucí duo Arsenal a Leicester tak ztrácí tři body.

Článek

Přestože domácím chybělo několik výrazných opor, v úvodu byli aktivnější. První vážnější příležitost však měli hráči Evertonu. Po půl hodině nacentroval balón do vápna Belgičan Lukaku a záložník Osman o kousek minul svatyni gólmana Harta.

Jak Citizens vstoupili do začátku zápasu, tak obdobně nastoupili do druhého poločasu. Po hodině hry si vytvořil střeleckou pozici Sergio Agüero, ale na brankové čáře se zaskvěl Tim Howard. O dalších deset minut později se zjevil argentinský útočník znovu před gólmanem Evertonu, ovšem ani napodruhé na něj nevyzrál. Svěřenci trenéra Pellegrini sice nepovolili hostům žádné přímé ohrožení vlastní branky, ale ani dopředu nevymysleli nic kloudného. Fanoušci tak na Etihad Stadium neviděli branku poprvé od listopadu 2010, kdy Manchester City hrál bez gólů s Birminghamem.

Anglická fotbalová liga - 21. kolo:
Manchester City - Everton 0:0

Reklama

Související témata: