Hlavní obsah

Klopp přišel v euforii o brýle, statečná myška je při nájezdu na Old Trafford nepotřebovala

Londýn

Nejdřív fanoušci fotbalistů Liverpoolu během nastavení neuvěřitelného zápasu v Norwichi propadali zoufalství, vzápětí je přece jen zaplavila vítězná euforie. A emotivní trenér Jürgen Klopp samozřejmě nebyl na lavičce výjimkou. Jeho příhoda se zničenými brýlemi nechybí v přehledu vtipných a bizarních scének 23. kola Premier League.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Video již není dostupné

Článek
Fotogalerie

Diváci sledovali na stadiónu Carrow Road úžasné drama. Reds zvrátili stav z 1:3 na 4:3 ve svůj prospěch. V nastavení ovšem nováček zásluhou Bassonga vyrovnal a zdálo se, že Liverpool o výhru přijde. Až v čase 90.+5 mu ji přisoudil střídající Lallana.

„S mými asistenty už jsme zažili pár zápasů s podobným průběhem. Musíme se zamyslet, jestli to není kvůli nám. Na konci jsme potřebovali štěstí, které se k nám přiklonilo," culil se trenér Jürgen Klopp.

Kouč Liverpoolu se zapojil do emotivní oslavy Lallanova gólu a v tlačenici rozjásané hromady těl přišel o brýle. „Obvykle mám i druhé, ale nemohl jsem je najít, protože brýle se bez brýlí hrozně těžko hledají," smál se Klopp.

Bez brýlí se ostatně obešla i statečná myška, která během utkání Manchesteru United se Southamptonem vzala trávník na Old Trafford útokem. Bystří kameramani i fotografové se na ni hned zaměřili, a tak se stala jednou z překvapivých hvězd kola...

Reklama