Hlavní obsah

Lišky nahamounily všechno, ani nejhezčí gól posledního kola konkurenci nenechaly

Londýn

Trošku paradox. O výstavní trefu posledního víkendu Premier League se postaral fotbalista, který by podle jména měl pít vodu. Přitom je nad slunce jasnější, že ve víru mistrovských oslav fotbalistů Leicesteru jsou hitem tekutiny mnohem vybranější... Záložník Danny Drinkwater každopádně zvítězil v hitparádě nejhezčích gólů závěrečného 38. kola soutěže.

Nejhezčí góly 38. kola Premier LeagueVideo: Premier League

 
Článek
Fotogalerie

Tým Leicesteru oslavuje s fanoušky

Oslavy Leicesteru

Nebylo to s nimi k vydržení. Mistrovský titul shrábli fotbalisté Leicesteru senzačně pro sebe, Claudio Ranieri se stal trenérem sezóny a Rijád Mahríz zase jejím nejlepším hráčem. Nenasytné Lišky ani poslední drobek v podobě gólu závěrečného kola nikomu jinému nenechaly...

Mistrovský tým na Stamford Bridge o gól prohrával. V závěru ovšem Chelsea v exhibičním tempu lehce zvadla a Leicester se dočkal zaslouženého vyrovnání. Nějakých 25 metrů od branky dostal až příliš prostoru Drinkwater, práskl do míče a na jeho ránu byl Belgičan Courtois krátký.

Povedená tečka za pohádkovou sezónou. Pak už se Lišky zase mohly věnovat oslavám, při pondělní triumfální jízdě Leicesterem hráči mávali statisícům nadšených fanoušků.

„Před sezónou by každý řekl, že nemáme šanci. My ale všem ukázali, jak se mýlí. Prohráli jsme jen tři zápasy, což ukazuje, jak skvěle si tenhle tým vedl. A teď máme za odměnu tohle šílenství. Fanoušci byli celou sezónu úžasní a mají na titulu svou zásluhu," poukázal jásající Drinkwater.

Reklama

Související témata: