Hlavní obsah

Miluju holky, nákupy a auta, září štěstím hvězdička z Premier League. Přítelkyní má víc

Londýn

Zatočil se s ním svět. Záložník Edimilson Fernandes si užívá první sezónu ve West Hamu v Premier League. Rodák ze švžcarského Sionu sice naskakuje do sestavy jen na pár minut, ale září štěstím. Baví se nakupováním módního oblečení, libuje si v řízení luxusního auta a navrch si užívá ve společnosti žen. „Mám několik přítelkyň. Některé z nich nejsou až tak oficiální," pochlubil se.

Foto: Peter Nicholls, Reuters

Fotbalisté West Hamu hrají ve středu tabulky Premier League. Hráči Kladivářů si ale stejně užívají života, jako třeba Edimilson Fernandes.

Článek

Fernandes pochází z fotbalové rodiny. Jeho bratranec Gelson hrál za Manchester City, Manuel měl co do činění s Evertonem, zatímco Cabral se v minulosti objevil Sunderlandu. Díru do světa velkého fotbalu teď udělal Edimilson, když se loni upsal Kladivářům až do roku 2020.

„Londýn je skvělé město. Je úžasné, mnohem lepší než město, kde jsem vyrůstal," tvrdil novinářům. „Vůbec nemyslím na návrat domů. Bydlím kousek od O2 Areny, kde hrají všechna ta velká jména co znám. Je to úžasné, dá se tu skvěle i nakupovat, to miluji," dodal. A k tomu samozřejmě taky hraje fotbal...

Jen mu vadí, že odpoledne jsou ulice ucpané. „Když vyrazím pěšky, je to nadlouho. Mohl bych jet dráhou, zastávku mám blízko, ale raději řídím své BMW," prozradil.

A netrpí prý ani samotou. „Každou chvíli přijede někdo z rodiny, nebo jdeme ven se spoluhráči. Chodíme na jídlo do italských restaurací, nebo si necháme poslat domů pizzu," vyprávěl. No a kdyby náhodou nikdo z nich neměl čas, jsou tu přece přítelkyně, kterých má fotbalová hvězdička víc. Tedy zatím... Asi se jim nebude líbit, co fotbalista napovídal médiím.

Reklama

Související témata: