Hlavní obsah

Stále bez Jágra, ale s Plekancem a překvapením. Co v Kladně přichystali?

Praha

Stále ještě bez Jaromíra Jágra, jehož návrat do zápasů se opět odkládá, ale s Tomášem Plekancem, který v úterý nechyběl v sestavě Brna při extraligovém utkání v Chomutově, vyrukují dnes hokejisté Kladna k utkání 37. kola první ligy proti Přerovu. A fanoušci Rytířů se můžou těšit i na jedno vánoční překvapení.

Foto: Rytíři Kladno

Speciální edice vánočních dresů, ve kterých nastoupí hokejisté Kladna ve středečním utkání proti Přerovu.

Článek

Máte za to, že ke kladenskému hokeji neodmyslitelně patří modrá a bílá barva? Pak budete ve středu překvapeni. Rytíři totiž proti Zubrům nastoupí ve speciálních vánočních dresech a budou usilovat o ukončení série tří porážek.

Už loni se dresy s motivy posledních svátků v roce setkaly v Kladně velkým úspěchem, proto se středočeský klub rozhodl letos povedenou akci zopakovat. Bleděmodré trikoty tentokrát ale vystřídá pro Kladno neobvyklá červená barva a namísto svatozáře ozdobí znak Rytíře santovská čepice.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Představujeme Vám speciální vánoční 🎄🎉🎁🎀 dresy, ve kterých odehrají @rytirikladno mistrovské utkání 19.12. proti Přerovu. Vy si je můžete už teď objednat v našem e-shopu zde: https://bit.ly/2P41Qxn Nebo případně během ligových utkání ve Fanshopu na ochozu. U objednaných dresů je možné zvolit vlastní číslo a jmenovku. Dresy pro fanoušky budou v provedení FANS, tedy bez šňůrek u krku a ze slabšího materiálu oproti těm, ve kterých nastoupí hráči. Ale pozor❗ Pouze u objednávek, které budou uhrazeny do 30.11. jsme schopni garantovat dodání právě do 19.12. (vyzvednutí Fanshop na ochozu), případně do Vánoc 24.12. (doručení na adresu). Během speciálního vánočního utkání bude také ve Fanshopu na ochozu k dispozici celkem 30ks těchto dresů s číslem 68 a jmenovkou Jágr ve velikostech XL, L a M (od každé velikosti 10ks). #stastnerytirske #vanocnispecial #vanocnidresy #kladno #kladynko #rytirikladno #fanshoprytiri #jaromirjagr #jagr #jj68 #merrychristmas @chanceligacz @jj68jaromirjagr

Příspěvek sdílený Fanshop Rytíři Kladno (@fanshoprytiri),Lis 26, 2018 v 12:55 PST

„Rádi bychom z vánočních utkání udělali tradici. Návrhům dresů věnujeme maximální péči a věříme, že se fanouškům zalíbí i tyto," přeje si manažer marketingu Rytířů Jiří Kalla.

„Červená barva k Vánocům neodmyslitelně patří, ale úplnou novinkou přece nebude ani u nás. Vždyť tolik ceněná Poldinka na hrudi našich hokejistů byla zobrazena právě na červeném poli," připomíná tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral.

Ve čtvrtek si pak originální hrané dresy budou moci fanoušci vydražit. Výtěžek z akce klub věnuje hřebečskému Komunitnímu centru Vítej, které poskytuje chráněné bydlení a odlehčovací služby pro dospívající a dospělé osoby s autismem.

Reklama

Související témata: