Hlavní obsah

Chomutov zahájil letní přípravu, zapojila se i posila Pavlas

PRAHA/CHOMUTOV

Také hokejisté prvoligového Chomutova zahájili letní přípravu na sezónu 2009/10. Trenérům Radimu Rulíkovi a Vladimíru Petrovkovi se hlásila již nová posila obranných řad Aleš Pavlas z Kladna.

Foto: Michal Káva

Hokejisté prvoligového Chomutova zahájila letní přípravu.

Článek

"S Alešem Pavlasem jsme předběžně dohodnuti už zhruba týden. Čekali jsme až si vyřídí smluvní povinnosti v Kladně," sdělil k příchodu sedmadvacetiletého extraligového beka tiskový mluvčí Chomutova David Dinda. Pavlas podepsal na severu Čech dvouletou smlouvu.

S mužstvem se také připravuje obránce František Bombic, jenž získal s týmem Karlových Varů mistrovský titul. Na západě Čech působil Bombic na hostování a přestože mu v Chomutově skončila smlouva, rozhodl se podepsat nový dlouletý kontrakt. "Měli jsme o něho velký zájem, proto jsme rádi, že se rozhodl zůstat,“ těšilo Dindu.

Do přípravy se zapojilo celkem čtyřiadvacet hráčů, včetně dvou slovenských útočníků, jejich jména však nechce zatím klub prozradit. "Nejsou ještě zcela dořešeny jejich smlouvy, nejpozději příští týden jejich jména oznámíme,“ vysvětlil Dinda.

Do příparvy se zapojili: obránci Grof, Pulpán, Révay, Trefný, Ťupa, Všetečka, Malinský, Pavlas, Rutta a útočníci Domin, Eiselt, Hašek, Charousek, Jeslínek, Jíra, Míka, Mikšovic, Skořepa, Tauš, Malát, Fábry, Mužík, Kůs. Volna si zatím užívá Bombic, který má za sebou náročnou sezónu a připojí se k týmu až později. Chomutov intenzivně hledá muže na důležitý post gólmana.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články