Hlavní obsah

Liška už není hlavním koučem Chomutova, tým převzal Kašpárek

CHOMUTOV

Hokejisty prvoligového Chomutova už nevede jako hlavní trenér Jaroslav Liška. Vedení ambiciózního klubu, který je aktuálně v tabulce druhé nejvyšší soutěže druhý, se rozhodlo v pondělí změnit složení trenérské dvojice. Mužstvo zatím dočasně povede Milan Kašpárek, Liška bude jeho asistentem a Vladimír Kolek u týmu skončil.

Odvolaný trenér Jaroslav Liška.

Článek

Důvodem změny jsou neuspokojivé výsledky mužstva, které dvakrát za sebou prohrálo a nenavázalo tak na předešlou sérii sedmi výher. "Výkony mužstva v posledních týdnech neodpovídají našim ambicím. Jsme si vědomi, že na trhu momentálně není trenérská osobnost, kterou by náš tým potřeboval, přesto jsme se rozhodli řešit vzniklou situaci bez dalšího odkladu," uvedl generální manažer Jaroslav Veverka na klubovém webu.

Liška s Kolkem nastoupili na chomutovskou střídačku v létě poté, co tehdejší kouč Radim Rulík odešel trénovat tým mířící do Kontinentální ligy. Když projekt hradeckého a poté popradského Lva zkrachoval, Rulík se do Chomutova vrátil, ale hlavním trenérem A mužstva se zpět nestal. Minulý týden navíc odešel do Sparty.

Kašpárek působí v Chomutově v různých funkcích od roku 2007. Byl trenérem juniorů, sportovním manažerem a vypomáhal i v partnerském klubu z Kadaně. V minulosti tento někdejší hráčský agent trénoval i extraligové Karlovy Vary.

Reklama

Související témata: