Hlavní obsah

Takhle hrát nemůžeme, zlobil se ústecký Klobouček po šestém zápase

Chomutov

Velmi zklamaný byl kapitán ústeckých hokejistů Jan Klobouček po šestém zápase finále I. ligy v Chomutově. „Takhle nemůžeme hrát. Podali jsme strašný výkon, hrozný. Jen jsme to odklouzali. I domácí byli odevzdaní a to mě štve úplně nejvíc, že jsme toho nedokázali využít,“ jen ztěžka skrýval rozčarování jeden z nejzkušenějších hráčů Ústeckých Lvů.

Foto: Josef Pešout, Právo

Kapitán hokejistů Ústí nad Labem Jan Klobouček.

Článek

Klobouček si uvědomuje, že jen výrazné zlepšení může dát Ústí naději na průnik do baráže. „Bude to asi úporný boj. Musíme zvednout přístup a nasazení. První vstřelený gól možná někomu pomůže, ale ještě nic nevyřeší. To, že jsme s Chomutovem před dvěma lety prohráli doma sedmý zápas, je mi úplně jedno. Na negativní bilanci nechci myslet. Teď je jiná sezóna," líčil kapitán Ústí.

Ústecký útočník David Ludvík připustil, že hráči nedali do minulého zápasu všechno. „Nejezdilo nám to tak jako předtím. Co změnit? Hlavně musíme hrát ze zabezpečené obrany a chceme využít domácí prostředí. Vyhráli jsme základní část právě proto, abychom měli tuhle výhodu v rozhodujícím kole," mínil forvard.

Chomutovský kapitán Milan Kraft si cenil toho, že jeho tým odvrátil mečbol soupeře. „Srovnali jsme a oba celky jsou na tom prakticky stejně. Do pondělí trošku zregenerujeme. Přál bych si, abychom ten poslední krok udělali v Ústí. Věřím, že to dotáhneme do konce.  Chceme dokázat, že máme silný kádr a makáme jeden za druhého," tvrdil zkušený útočník.

Reklama

Související témata: