Hlavní obsah

Kameš pomohl znojemským Orlům k výhře

ZNOJMO

Po třech a půl letech se postavil znovu v extraligovém zápase do znojemské branky. Veterána Jaroslava Kameše, který je momentálně kmenovým hráčem prvoligového Berouna, požádalo vedení jihomoravského klubu o záskok za zraněného Jiřího Trvaje. Orlům včera pomohl k vítězství 4:3 nad Pardubicemi.

Článek

"Když mně znojemský trenér Hořava zavolal, ani na chvíli jsem neváhal. Byl jsem rád, že mohu v 37 letech ještě nakouknout do extraligy. Teď jsem šťastný, že jsem pomohl Znojmu ke třem bodům. Jen zpočátku jsem byl trochu nervózní a zřejmě jsem měl podíl na prvním soupeřově gólu. Pak už to ale bylo v pohodě, kluci v poli bojovali jako lvi i za mě. Nezdálo se mi, že by byli v krizi, jak se povídá," tvrdil po utkání ostřílený gólman, který právě v Pardubicích v předminulé sezóně působil a loni ještě odchytal sedm extraligových střetnutí za Vítkovice.

Na sklonku kariéry přijal angažmá v Berouně. "Jsem zde spokojený," naznačil Kameš, že trvalý přechod do extraligové branky už nechystá. Případnou další jednorázovou výpomoc Znojmu však nevyloučil. "Budeme se domlouvat podle toho, jak se bude vyvíjet zdravotní stav naší jedničky Trvaje. Podle lékařů by se už mohl Jirka objevit ve středu na tréninku a možná již bude schopen v pátek v Karlových Varech nastoupit," potěšil znojemské fanoušky příznivou zprávou asistent trenéra Jan Votruba.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice