Hlavní obsah

Kubinčák zlomil letitý komplex Litvínova

LITVÍNOV

Od října 2003 čekali litvínovští hokejisté na extraligové vítězství nad Vítkovicemi. Po třinácti zápasech, v nichž získali jediný bod, zlomili komplex až ve včerejším duelu. A zároveň si posílili naději na elitní desítku, která si zahraje play-off.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Z výhry máme radost, ale pořád nás mrzí sobotní selhání proti Znojmu. Šest bodů by nám už zaručilo klid," povídal Vojtěch Kubinčák, autor dvou gólů vítězů.

"Za stavu 2:0 jsme si věřili, že už to dotáhneme. Dali jsme do hry větší srdce, tlačili jsme se do útoku. Řekli jsme si, že budeme střílet ze všech pozic. Čím víc pokusů, tím byla větší šance, že to spadne Pincovi do sítě. Marek to proti nám umí, ale tentokrát jsme na něj našli recept," líčil zkušený útočník.

Po zápase si Litvínovští odpustili tradiční "vítěznou" děkovačku. "Jsme dost utahaní, a tak se spíš koncentrujeme na hokej, než na nějaké legrácky," vysvětlil Kubinčák.

V úterý se Chemopetrol pokusí potvrdit pozici ve vysněné desítce tabulky v Pardubicích. "Máme to ve svých rukách a když vyhrajeme, jdeme do předkola play-off. Ale třeba to vítězství ani nebude nutné, pokud zaváhají největší konkurenti," zamyslel se člen první litvínovské formace, který se v tomto ročníku trefil už dvacetkrát.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.