Hlavní obsah

Ve Vsetíně zahájili suchou přípravu, v týmu je i Biegl

VSETÍN

Extraligoví hokejisté Vsetína ve středu zahájili dvouměsíční suchou část přípravy, do níž se pod vedením nové trenérské dvojice Jan Neliba, Rostislav Vlach zapojily dvě desítky hráčů. Nejhorší tým minulého ročníku získal výraznou posilu, kterou je zkušený brankář Radovan Biegl.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Ilustrační fotografie

Článek

"Další jména ještě nechci prozrazovat, protože u některých vytypovaných hráčů nemáme podepsané smlouvy," řekl Neliba klubovému webu. Brzy osmatřicetiletý Biegl se tak vrací do svého bývalého působiště, v němž hrál ještě v sezóně 2004/05. Následující dva roky strávil v Třinci, kde měl v minulém ročníku dohodnutý také střídavý start za prvoligový Prostějov.

Neliba zahajuje ve Vsetíně čtvrtou trenérskou etapu. "Jsem šťastný, že mě Vsetín oslovil a má zájem na tom, abych tady pracoval. Je to výzva," uvedl Neliba, jehož momentálně limitují problémy s hlasivkami. "Jsem po operaci a nesmím je moc unavovat. Doufám ale, že se to časem zlepší," řekl Neliba.

Ten zatím nemá k dispozici kompletní kádr. Až později by se měli k týmu připojit útočníci Luboš Rob s Romanem Stantienem i lotyšské posily. "Berzinš se zde ukáže začátkem června, Andersons by měl dorazit dříve. Na mistrovství se dobře ukazuje i Darzinš, o kterého bychom také měli zájem. Pokud by zde působil nadále, bylo by to pro nás jen plus," řekl Vlach.

Do konce června se budou vsetínští hokejisté připravovat na suchu. "Chystáme spinning, posilovnu. Třiadvacátého července poté vyjedeme na led," uvedl Vlach.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice