Hlavní obsah

V hlavní roli byl Reichel

LITVÍNOV

Hokejisté Litvínova předstihli v extraligové tabulce pražskou Spartu a posunuli se už na páté místo tabulky. Vítězství nad Vítkovicemi, které režíroval kapitán Robert Reichel, znamená definitivu play-off.

Článek

„Prožíváme krásné pocity. Za tímto cílem jsme šli celou sezónu. Výborně jsem odehráli poslední čtvrtinu základní části a máme to dobře rozjeté před finišem. Pěkné umístění by nám nemělo uniknout,“ těšil se z úspěchu Reichel, který rozhodl o výsledku dvěma góly.

„Bojovali jsme trpělivě a s velkým úsilím. Zápas už měl skoro atmosféru play-off. Vítkovice hrály agresivně, ale podržel nás Franěk v brance,“ líčil zkušený centr. V závěru se podle něj projevila lepší fyzická kondice domácích. „Soupeř střídal jen tři pětky a zdálo se mi, že mu ubývají síly. Ke konci jsme Vítkovice k ničemu nepustili,“ tvrdil střední útočník.

Byl jediným střelcem, který překonal Pruska. „Dobře vykrýval dolní část branky a bylo těžké se proti němu prosadit. Při prvním gólu mě skvěle nahrával Lukeš a při druhém odvedl velký kus práce Kubinčák. Dostal jsem se před brankáře, který byl v té chvíli bezmocný,“ přiblížil zlomové momenty zápasu.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice