Hlavní obsah

Hokejisty Zlína posílil slovenský útočník Kollár

ZLÍN

Slovenský hokejový útočník Andrej Kollár se stal definitivně posilou Zlína od nadcházející sezóny. Příchod jednatřicetiletého centra z Dukly Trenčín potvrdily oficiální internetové stránky týmu RI Okna Zlín. Pro Kollára půjde o první zahraniční angažmá, celou dosavadní kariéru strávil účastník mistrovství světa 2006 ve slovenské extralize.

Článek

"Příchodem Kollára jsme získali nejproduktivnějšího útočníka Dukly, který patří k nejlepším hráčům Trenčína. Věřím, že na svou výraznou produktivitu naváže i ve zlínském dresu. Kollára jsme získali na přestup s délkou smlouvy na dva roky do 30. dubna 2010," informoval na klubovém serveru generální manažer Zlína Miroslav Michalovský.

Kollár, který měří 194 centimetrů a váží 103 kilogramů, letos v základní části slovenské extraligy nasbíral v 49 zápasech 45 bodů za 26 branek a 19 asistencí. V play off bývalý hráč Topoĺčan, Slovanu Bratislava, Popradu, Skalice a Nitry přidal v 13 duelech 17 bodů za pět gólů a 12 asistencí. Dukla stále bojuje o postup do finále se Slovanem Bratislava.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články