Hlavní obsah

Hokejisty Mladé Boleslavi opouští trenér Kaňkovský

MLADÁ BOLESLAV

Trenér Mladé Boleslavi Petr Kaňkovský se dohodl na ukončení spolupráce s klubem. Kouč, který dovedl středočeský klub do nejvyšší domácí soutěže, tak nebudou trénovat tým v premiérové extraligové sezóně. Oznámilo to vedení klubu.

Článek

„Vedení BK Mladá Boleslav a.s. a dosavadní trenér pan Petr Kaňkovský se vzájemně dohodli k dnešnímu dni na ukončení spolupráce,“ stojí v pondělní tiskové zprávě klubu. „Důvody k ukončení smlouvy jsou oboustranně interní záležitostí partnerů.“

Kaňkovský po přípravě na suchu, která skončila 3. července, už s týmem na led nevyjel. Mladoboleslavští začali po čtrnáctidenní dovolené s dalším tréninkem už ve čtvrtek. "Byl ještě pryč na trenérském semináři v Písku," řekl ČTK Suk.

Kaňovský se prý nepohodl s hráči

Mladá Boleslav v uplynulých dnech už hledala náhradu na post hlavního kouče. Nakonec tým převzal Šindel, ale není jasné, zda jde o dočasné řešení či nikoliv. "Nechtěl bych spekulovat. Je to všechno v kompetenci Jaromíra Šindela. V současné době je hlavním trenérem on," uvedl Suk.

Kaňkovský přišel do Mladé Boleslavi na začátku roku a s klubem suverénně vyhrál základní část první ligy. Po vítězství v barážovém střetnutí s ústeckými Lvy postoupili mladoboleslavští do extraligy. Tu si zahraje tým z města automobilů po dlouhých sedmdesáti letech.

U toho již Kaňovský nebude. Podle zákulisních informací se neshodl s hráči extraligového nováčka.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice