Hlavní obsah

Nováčka extraligy Brno posílí útočník Vorel

BRNO

Další posilou nováčka hokejové extraligy z Brna se stal útočník Marek Vorel. Jedenatřicetiletý hráč podepsal s Kometou roční smlouvu s opcí. Klub o návratu svého odchovance, který naposledy působil v Kontinentální lize v dresu Čeljabinsku, informoval na svých internetových stránkách.

Článek

Brno s Vorlem o jeho návratu jednalo delší dobu. "Marek si vzal čas na rozmyšlenou, působil teď dva roky v Rusku a rozhodoval se, co dál. Stále více se přikláněl k návratu do Brna, jeho práva ale patřila Plzni, se kterou jsme tedy museli také jednat. Dnes se vše podařilo dotáhnout," uvedl sportovní manažer Komety Jaroslav Medlík.

"Útok teď máme celkem nabitý, takže pokud se nevyskytne opravdu mimořádně výhodná možnost transferu, měl by už zůstat v tomto složení," upřesnil Medlík situaci okolo brněnského kádru na webových stránkách Komety. "U Angela Krsteva se nadále nic nemění a zůstává u nás," dodal.

Útočník s reprezentačními zkušenostmi hrál za Brno i v sezoně 1995/96, kdy tamní celek působil v nejvyšší soutěži. Poté Vorel oblékl dres Kladna, Zlína, Znojma, Plzně a Pardubic. Působil i ve Finsku, na Slovensku a v Rusku. V české extralize odehrál více než 300 zápasů.

Reklama

Související témata: