Hlavní obsah

Sparta představila novinky: dresy, partnera i komunikaci přes Facebook

PRAHA

S logem nového generálního partnera LG na zcela nových dresech vyjedou do nové sezóny hokejisté pražské Sparty. Vedení holešovického klubu ve středu podepsalo s novým hlavním sponzorem víceletý kontrakt a pro své fanoušky chystá řadu novinek. Například projekt útočníka Michala Broše, který bude s pomocí sociální sítě Facebook přinášet exkluzivní informace ze života profesionálního hokejisty.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Hokejisté Michal Broš (vlevo) a David Výborný představují nové dresy a upravené logo Sparty.

Článek

„Těším se, že budu moci seznámit veřejnost se věcmi ze zákulisí. Třeba jak to chodí ve sprše,“ komentoval třiatřicetiletý forvard se smíchem novinku, kterou příznivci holešovického klubu najdou na facebookovém účtu Sparty. Fanoušci pražského celku si také budou moci od září v klubových prodejnách zakoupit první „sparťanský“ mobil z nabídky nového partnera.

Mezi novinkami pro nadcházející sezónu jsou také nové dresy. Ty ponesou na čelní straně netradičně jen velké logo Sparty a jejího nového partnera, na rameno pak přibylo upravené logo holešovických s nápisem jsmeSparta. Dres je vyroben ze čtyř materiálů a celkem je sešitý z 24 dílů. „Speciálně vyvzorovaný materiál je svou strukturou podobný látce, ze které se vyrábějí dresy pro týmy NHL,“ vysvětlil generální manažer Sparty Petr Bříza.

Hráči v nových dresech poprvé vyjedou na led 9. září v úvodním extraligovém duelu ve Vítkovicích. Na domácím ledě se fanouškům poprvé představí 11. září proti Pardubicím.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice