Hlavní obsah

Fanouškům hokejové Sparty dochází trpělivost, chystají revoltu

PRAHA

Deset zápasů a na kontě pouhá tři vítězství, taková je v nové sezóně extraligy vizitka hokejistů Sparty Praha. Klub, který má každoročně jen ty nejvyšší ambice, se herně velmi trápí a krčí se netypicky až na předposledním místě tabulky. Mužstvo je v herní krizi, zatím nepomáhají ani změny v hráčském kádru. A věrným fanouškům Sparty už evidentně dochází trpělivost.

Foto: Milan Malíček, Právo

Rozběsněný fanoušek hokejové Sparty

Článek

"My fanoušci už nic jiného než výhru brát nemůžeme. Bídy bylo už dost a dost," píší fanoušci hokejové Sparty na svém webu h s-sparta.cz.  Dnes hrají jejich oblíbenci na domácím ledě proti Liberci a fanoušci zápas nazvali "Poslední šance pro hráče".

"V pátek budou mít hráči poslední šanci dokázat, že pro ně jméno Sparta má pořád význam. Pokud předvedou nasazení s odpovídajícím výsledkem, udělají první krok po nápravu pošramocené pověsti. Pokud ne, v následujícím zápase s Karlovými Vary bude nespokojenost projevena mnohem razantnějším způsobem," píše se zde.

Pokud Sparta s Bílými tygry z Liberce nezabere, dají se v holešovické aréně očekávat projevy revolty. Není se co divit, příznivci klubu namlsaní úspěchy nejsou zvyklí vídat svého favorita na dolních příčkách tabulky.

Hokejová Sparta patří mezi kluby, které toho dělají pro fanoušky opravdu hodně. Kromě spousty možných suvenýrů pořádá i řadu různých akcí. Například i setkání se zástupci klubu nazvané Tváří v tvář. Mimochodem nedávno Sparta na svých stránkách uspořádala anketu, zda by o podobné setkání fanoušci stáli i letos. Jak myslíte, že se hlasuje?

Reklama

Související témata: