Hlavní obsah

Žádné schvalování v bance. Permanentku na splátky vám vystaví i na stadiónu

PRAHA

Rádi byste permanentku na celou extraligovou sezónu a nemáte peníze? Třeba v Českých Budějovicích nemusíte truchlit a měsíce spořit, můžete si ji pořídit na splátky. S takovou novinkou přichází na jihu Čech. Akce se vztahuje na všechny druhy a ceny permanentek nad 3000 korun. Nejdražší přitom vyjde na 6700. Podobně ale nepřemýšlí jen tento klub z nejvyšší české hokejové soutěže.

Foto: Novinky

Nemusíte mít tisíce v kapse, přesto si můžete na hokejovou extraligu koupit permanentku na splátky. Třeba v Českých Budějovicích.

Článek

"Bylo nám to nabídnuto obchodním partnerem, který toto úspěšně provozuje v Liberci. Akci jsme teprve spustili, takže zatím nemáme výsledky, ale chceme vyjít vstříc těm fanouškům, kteří si nemohou zakoupit permanentku za celou částku najednou,“ vysvětluje krok Antonín Vansa, tiskový mluvčí budějovického klubu.

Pod Ještědem prodej permanentek poskytovali fanouškům už před třemi lety. A to po dobu tří let. Před měsícem se k tomuto formátu vrátili. „Je to nabídka pro naše příznivce, jde o takový bonus. Permanentka má v sobě spoustu výhod, takto je může fanoušek využívat, i když splácí. Je to výhoda oproti jednorázovým vstupenkám,“ vysvětluje Jan Rachota, mluvčí libereckého klubu.

Na Slavii permanentka na splátky poprvé 

Pokud chcete získat v Budějovicích vstup na celou sezónu, nemusíte k vyřízení úvěru chodit do banky. Schvalování probíhá přímo na zimním stadionu, do deseti minut máte vše vyřízeno. Navíc nepotřebujete žádné potvrzení o příjmu. K vyřízení žádosti jsou potřeba pouze dva doklady totožnosti.

Cestou splátek se vydá za pár dní i pražská Slavia. A to poprvé. „Mluvili jsme o tom s fanklubem, ten by to uvítal. Nepředpokládáme, že takto prodáme stovky permanentek, ale jde o vstřícný krok k fanouškům, pro které je problematické zaplatit celou částku,“ říká marketingový manažer Jan Kratochvíl.

Slávističtí příznivci zaplatí až 4992 korun za klasickou permanentku, což je nejdražší karta za šestadvacet utkání základní části v O2 aréně.

Možnosti splátek permanentek v Českých Budějovicích
Produkt 1/10
v hotovosti platíte 10% z ceny permanentky
splátka ve výši 10% z ceny zboží
splátky 10 měsíců
navýšení 10%
RPSN: 26,3%
Produkt 1%
v hotovosti od 0% ceny permanentky
splátky 11-25 měsíců
navýšení 1% měsíčně
RPSN: 23,6% - 24%
(podrobnější informace naleznete na www.hokejcb.cz)

Reklama