Hlavní obsah

Pardubice míří mezi nejbohatší české kluby

PRAHA

S novým generálním sponzorem uzavřel smlouvu pardubický hokejový klub. Už na startu nového ročníku extraligy operovali Východočeši částkou 130 milionů korun, podpisem kontraktu s firmou Moeller Elektrotechnika se jejich finanční možnosti ještě zvýší. Mluví se i o tom, že rozpočtově předstihnou pražskou Spartu, která má k dispozici okolo 180 milonů ročně

Foto: ČTK

Hokejisté Pardubic mají nového generálního sponzora, jejich klubové barvy by se ale měnit neměly

Článek

Firma Moeller Elektrotechnika uzavřela s hokejovým oddílem smlouvu na čtyři roky, její název se dostává i do názvu klubu. Červenobílé klubové barvy však nebudou změněny, ačkoliv barvou Moelleru je zelená. "Chtěli jsme dlouhodobého partnera, jeho pomoc nám umožní získat další vynikající hráče," je přesvědčen prezident klubu Ondřej Heřman.

Asi není náhodou, že v dresech s novým logem vyrukují hráči lídra tabulky v sobotní televizní repríze finále minulého ročníku proti Slavii. "Chystáme na utkání, které je beznadějně vyprodáno pro naše fanoušky překvapení, pro ty nejvěrnější rozjedeme i věrnostní program, jenž v extralize nemá obdoby," upozornil manažer klubu Zbyněk Kusý.

Společnost Moeller Elektrotechnika s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem přístrojů pro průmyslovou automatizaci, automatizaci budov a zařízení a systémů pro distribuci elektrické energie. "Působíme na trhu v ČR již deset let, zatím jsme se orientovali spíše na větší firmy, ale nyní náš zájem směřuje i k menším subjektům. Myslím, že spojení s pardubickým hokejem nám v tom může hodně pomoci," uvedl pro internetové stránky klubu jednatel společnosti Vladislav Náhlík.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články