Hlavní obsah

Na hokejovou Slavii i za deset tisíc

PRAHA

Fanoušci hokejové Slavie si příští sezónu extraligy vychutnají v nové hale Sazky. Ovšem za komfort si připlatí. Nejdražší permanentní vstupenka vyjde příznivce až na deset a půl tisíce korun.

Foto: sazka

Slavističtí fanoušci si budou muset zvykat na vyšší vstupné za komfort v Sazka Areně.

Článek

V někdejším slávistickém působišti Edenu stál lístek k sezení stovku, vstupenka k stání byla ještě o polovinu levnější. Na takovou láci ale v Sazka Areně zapomeňte. Nejlevnější vstupné bude činit 140 korun, ovšem to pouze v sektorech začínajících čtyřkou. Ty jsou umístěny až pod střechou haly a ne vždy se budou otvírat.

Do spodních sektorů se fanoušci dostanou za 170, příp. 210 korun. "Levnější vstupné je na krátké strany," upřesnil obchodní manažer klubu Ladislav Blažek. Členové fanklubu, pro něž je vyhrazen sektor 106 za brankou, který jim patřil i během finále play-off, zaplatí 90 korun. "Sektor je omezen 287 místy," dodal Blažek.

:. ANKETA
Byli byste ochotni zaplatit za extraligový zápas podobné vstupné? Hlasujte na konci článku.

Klub předpokládá, že v červenci zahájí prodej permanentních vstupenek. Cena sezónní vstupenky bude na krátkou stranu stát 3600 korun, na dlouhou bude o devět stovek dražší. Pro členy fanklubu budou připraveny vstupenky za 2000 korun.

Nejdražším místem v hale je sedadlo v první řadě. Lukrativní místo je přímo u plexiskla a nabízí bezprostřední kontakt s ledovou plochou. Pokud si některý z fanoušků pořídí vstupenku právě tam, zaplatí 10 500 korun. Jednotlivá vstupenka do první řady bude stát 490 korun.

"Tyto vstupenky patří k nejdražším i v zámoří a na těchto místech často sedávají světové celebrity," ospravedlňoval cenu vstupenky Blažek.

Slavia bude doma hrát ve všední dny od 19 hodin, o víkendu bude začátek utkání o dvě hodiny dříve.

Reklama

Související témata: