Hlavní obsah

Jágr předvedl další parádní kousek. To je z těch palačinek, culila se hvězda po gólu proti Třinci

Třinec

Kladenské hvězdy v čele s Jaromírem Jágrem nadále plní extraligové stadióny a baví diváky krásnými akcemi a góly. V předehrávce 21. kola nejvyšší soutěže předvedl čtyřicetiletý křídelník na ledě Třince další výstavní kousek. S pukem se z vlastní modré prohnal až do útočného pásma, kde přesnou střelou zápěstím překonal brankáře Hamerlíka. Jeho jedenáctá trefa v sezóně však bodový zisk Rytířům nakonec nepřinesla, Oceláři otočili stav a zvítězili 4:3.

Článek

"Byl to docela dobrý gól. Sám jsem byl překvapený, že tohle ještě dokážu. To je z těch palačinek, ze kterých mám silné a rychlé ruce," prohlásil Jágr. (Palačinkami nazývá Jágr kovové puky, s nimiž trénuje - pozn. red.) Lídr Středočechů ale jinak příliš důvodů k radosti neměl. Po jeho zásahu ze 4. minuty totiž Oceláři nastartovali obrat a utnuli Kladnu čtyřzápasovou sérii výher.

"Chtěli jsme vyrovnat a věřili jsme, že to dokážeme v přesilovce. Jenomže jsme trefili jen tyč. Je těžké jet do Třince čtyři a půl hodiny a stejně dlouho se vracet domů a nemít ani bod," řekl zklamaně.

Jágr věří, že NHL brzy začne

Čeští příznivci si přejí, aby výluka v zámořské soutěži trvala co nejdéle. Sám Jágr ale věří v brzkou dohodu obou znesvářených stran. "Věřím tomu, že NHL se v nejbližší době rozjede. Jestli to tak bude, nebo nebude, to uvidíme," sdělil olympijský šampión z Nagana.

Ačkoli spolu zástupci NHL a hráčské asociace NHLPA v posledních dnech jednají, v záležitostech týkajících se hráčských smluv stále nenašli společnou řeč. "Když už konečně jednají, tak by byli sami proti sobě, kdyby se nedohodli. Pokud to nedopadne nyní, tak se to potáhne další měsíc, měsíc a půl. Takže jak říkám, když už spolu sedí u jednoho stolu, byla by škoda se nedohodnout," doplnil.

Jágr nedávno na svém facebookovém profilu zveřejnil video ze svého individuálního tréninku a u fanoušků se setkal s velmi pozitivními ohlasy. Kladenská legenda chystá v brzké době další...

"Ve středu hrajeme proti Českým Budějovicím. Ve čtvrtek, pátek a v sobotu máme volno a to budou dny, v nichž bych chtěl video dotočit. Rád bych se v něm podrobně rozpovídal a vysvětlil nějaké hokejové dovednosti. Je hodně videí pro děti, kde ti to ukáží, ale nikdy neřeknou, jaký je důvod, proč se to dělá a proč se to má dělat takhle. Myslím, že je pro děti velmi důležité, aby to pochopily a vyzkoušely si to," uzavřel Jágr.

Reklama

Související témata: