Hlavní obsah

Chomutov prý oslovil trenéry Říhu s Hořavou, k dohodě ještě nedošlo

Chomutov

Hokejisté extraligového Chomutova se dál připravují pod vedením asistenta Mikuláše Antonika, který tým zatím dočasně převzal již v závěru listopadu místo odvolaného Jiřího Doležala. Jméno nového hlavního kouče Piráti ještě neoznámili, je ale možné, že Antonik tým převezme trvale.

Foto: David Veis, ČTK

Hokejisté Chomutova stále nevědí, kdo se ve zbytku extraligové sezóny postaví na jejich střídačku.

Článek

Nováček soutěže měl jako většina extraligových mužstev na začátku reprezentační přestávky v pondělí a v úterý volno, dnes odpoledne začne trénovat pod vedením dvojice Antonik - Stanislav Mikšovic. "Jednání s kandidáty pokračují, v posledních dnech ale k posunu nedošlo," řekl obchodní a marketingový ředitel klubu David Dinda.

Severočeši mají dva kandidáty na Doležalův post, podle neoficiálních informací jednají s Milošem Říhou a Miloslavem Hořavou.

Čtyřiapadesátiletý Říha nedávno skončil v Petrohradu a podle všeho je jeho prioritou i nadále působit v KHL. Jedenapadesátiletý Hořava trénoval naposledy v sezóně 2010/11 ve Spartě. Bývalý úspěšný obránce byl na začátku minulé sezóny sportovním manažerem v Kladně, v klubu ale rychle skončil a od té doby nikde nepůsobí.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice