Hlavní obsah

Play-off on-line: Sparta - Vítkovice

PRAHA

Dlouho očekávané play-off České Pojišťovny odstartovalo! Zahájí nejdůležitější část sezóny sparťanský favorit v čele s produktivním útokem Hlaváč-Výborný-Nedvěd nebo se v dresu Vítkovic bude radovat bývalý kapitán Sparty Roman Šimíček? Souboj Sparty s Vítkovicemi sledujte v on-line přenosu na Sport.cz!

Foto: koláž Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Sparta se s Vítkovicemi utkala v play-off již pětkrát. Úvodní dvě série vyhráli Ostravané, poté se radoval z postupu vždy holešovický tým. I v Praze ale vědí, že statistika nic neznamená. Stejně tak kouč Slavomír Lener nepřikládá význam nevýrazným výkonům svých svěřenců v závěru základní části.

ON-LINE  PŘENOS  SLEDUJTEZDE

"Jsme rádi, že první část sezóny skončila a je tady play-off. Vše k tomu směřujeme již čtrnáct dní," řekl Lener. Svému celku věří i proto, že má Sparta v letošní sezóně s Vítkovicemi lepší bilanci. "Myslím si, že jsme na ně našli recept. Na druhou stranu je ale play off jiná záležitost. Vítkovice mají zkušený, vyvážený a nepříjemný tým," ocenil kvalitu soupeře Lener.

Vítkovičtí hokejisté prošli před cestou do Prahy dokonalou taktickou průpravou. Každý z nich dostal od trenérů podrobnou charakteristiku všech hráčů soupeře. "Chceme, aby hráči před zápasy viděli všude kolem sebe jenom Spartu," vysvětlil asistent Miloš Holaň.

Kdo z duelu Sparta - Vítkovice postoupí do semifinále?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Herní styl Pražanů s kolegou Vladimírem Vůjtkem podrobně rozpitvali na videozáznamech ze všech letošních vzájemných duelů a ještě ve středu si Vítkovičtí v Třinci vyprosili záznam úterního zápasu Ocelářů se Spartou. "Času sice moc nebylo, ale připraveni jsme opravdu pečlivě. Teď nezbývá věřit, že teorii dokážeme převést do praxe," podotkl Holaň.

Reklama

Související témata: